Persoonlijke verzorging met citroenzuur

Badbommen

 Citroenzuurbadbommen: Creëer koolzuurhoudende badbommen door 1 kopje zuiveringszout, 1/2 kopje citroenzuur, 1/2 kopje maizena, 1/2 kopje Epsom-zout te combineren, 2 eetlepels amandelolie, 1 theelepel water en een paar druppels etherische olie. Vorm in ballen, laat ze drogen en geniet van een luxueus en aromatisch bad.

Citrus facial toner

Meng 1/4 kopje citroensap ( citroen, sinaasappel of grapefruit ) met 1/4 kopje toverhazelaar en 1/4 theelepel citroenzuur. Breng aan op een schoon gezicht met een wattenschijfje om de huid op te frissen en te versterken.

Citrus suiker scrub

Combineer gegranuleerde suiker, citrusschil, een scheutje citroensap en een beetje olijfolie om een exfoliërende en verkwikkende bodyscrub te creëren.

Citrus haarspoeling

Meng 1 eetlepel citroenzuur met 1 kopje water. Gebruik als laatste spoeling na het wassen om de opbouw te verwijderen en de glans van je haar te herstellen.

Citrus badscrub

Meng gelijke delen citroenzuur en zuiveringszout met een paar druppels essentiële citrusolie. Gebruik het mengsel als een zachte scrub om je huid te exfoliëren en te verjongen tijdens een bad of douche.